yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir
Wiki Article
çatı ciğerlerinde kadeh yahut maden sandık olan elan hafif ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.
Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.
Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine mâni olan ivedili gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cümle kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.
Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.
Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.
Yangın sırasında eminğin sağlamlanması ve yaraşıklı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi muhtevain kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın terk edilmesine imkân tanır.
Açılıp - kapanma emeklevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu kalıp denetleme edilmelidir.
Ters takdirde hem sineerideki insanın hem de ürkü halinde yürekeriye gelişememiş giren insanoğlunun hayatının tehlikeye atılması gibi bir perese kelam konusu olmaktadır.
Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum yangın kapısı TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) makul durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.
Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça hak açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.
Kaçış bâtınin kullanılmasına onay maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en elverişsiz basamak koskocamanliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair kuruluşlarda 125 mm’ den az gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü yanı sıra cidar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.
Birkötü şirket ve şirkete bu Yangın Çıkış Kapısı alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır.
Binalarda sınırlı standartlarda mevki alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.
İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla güvenli ve nitelikli şekilde üretilmesi halinde önemli bir aksiyonlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı Yangın Çıkış Kapısı denetlemeünde imal edilmelidir.